Zincoffer

Assalamu'alaikum dan hai semua. Saya nak tanya, ada tak yang awal-awal boleh telan zincoffer, tapi masuk bulan seterusnya tiba-tiba jadi tak boleh makan? Ada ke? Saya okey makan zincoffer sebelum ni. Takde muntah. Tapi, hari ni makan, saya muntah. Atau minum dengan jus boleh jadi penyebab muntah? Sebab sebelum ni minum dengan air kosong. 🤭#firstmom #ingintahu

1 Balas

Waalaikumsalam. Dah cuba minum dengan air kosong semula? Kalau okay, mungkin pairing air jus tu tak sesuai untuk awak.

1y ago

Alhamdulillah dah minum dengan air kosong esoknya, takde muntah. Betullah, saya tak boleh ambil dengan jus 🤭🤭🤭