Hb low

Assalamualaikum. Dah dua kali hb saya turun. Makin turun pulak tu. Kalau ikutkan saya dah ambil makanan seperti ikan bilis, jambu batu, hati ayam, buah buah, dan ubat ikut time. Tapi makin turun pula. Risau pulak bila nurse cakap boleh risiko keguguran atau tumpah darah. #sajanakmeluah

1 Balas

Sy pun low dri bkk bku 9.2, plg tggi 9.8 & skrg trun 8.7.. tu pon da cucuk venofer.jambu btu ari2 mkn, ubt x penah skip.mggu depan amk darah utk chek fbc smada hb naik/trun.. ada gak nurse bgtau psl risiko hb low ni tp tawakal jela..