Ketika pregnant, tidur malam kurang selesa

Assalamualaikum, boleh berikan saya jawapan atas permasalahan yang saya hadapi ini? . setiap kali menjelang malam untuk tidor . kerap kali saya merasa kurang selesa untuk lelap . kerana posisi perut yang agak besar dan membuatkan saya rasa taktahu cara nak tidor dengan baik . kandungan saya sudah masuk 31minggu . dah bermacam macam cara cuba . tapi masih tetap sama . 😭 #babyfirst31week #anaksulung2021 #pregnantmummy

5 Balas

sama. sy 31w jgk.. sy sendal bantal dekat perot dan belakang. kadang² guna pregnancy pillow tu.. mmg selesa tido.. tido sy xada masalah pon, but baby terlalu aktif wktu mlm..itu yg slalu terjaga 🤣😂

cuba sis try letak bantal bwh prot..dan jgn mengiring di bhgian kiri je..kena brpusing belah kanan juga..untuk bg pinggang xsakit ..

saya 33week .. alhamdulillah bab tdur memang takda mslah, tdur wajib kne pluk bntal pjg .. tdur mengiring kiri kjap ke knan ..

Sy dh 35 mmg makin x selesa. Sabar aje lah sis. Pengorbanan ibu.. 😂 x lama dah

normal