36minggu 4hari

assalamualaikum besok Sya kena jumpa doktor pakar sebab ada sejarah emergency Caesar . dan hb low . kandungan Sya esok 36minggu 5hari . ermmm patut ke saya bawa baju baby atau tidak #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

berapa hb awak? saya pun haritu low tapi skrg naik ngam ngam risau pulak

1y ago

alhamdulillah. dah naik da dari 9.8 ke 10 .5. muda² Han esok Hb tambah naik . sebab sya jumpa nurse 2minggu sekali (4kali sebulan). sebab hb saya naik turun kejap 9.7 kejap 10.3 pastu turun lagi ke 9 last chek tnggal 23 allhamduillah 10.5