Anak luar nikah..

Assalamualaikum, Baru² niey I ada rasa tak sedap badan, so tadi i pun buat lah pregnancy test tup² 2 line naik.. But I masih lagi was².. Esok pagi nak buat lagi sekali.. Btw I stay dgn bf I, bf I suami orang.. We're together almost 5years..Tapi lately kiteorg selalu bertekak, bergaduh, ade je benda yang tak kena.. I taktahu mcm mne I nak bgtahu bf I pasal nieyh.. I takut.. Mcm² bermain dlm kepala I.. I takut dia tinggal kan I.. I takut sangat.. Tolong I.. 😢😢😢😢😢 #pleasehelp #advicepls Assalamualaikum.. So tady ptg I pergi klinik untuk check, my babies already 13 weeks 3 days.. Bf I minta I untuk do an abortion.. I taknak.. I takut.. I syg baby ni.. I tgok dia masa scan tady.. I tak sampai haty.. Assalamualaikum.. Hi.. So today I tanya dye.. Dye betul² react like totally nak lepas tgn terus.. I dha blank.. Seriously blank..

Anak luar nikah..
9 Balas

Seperti yg dicadangkan oleh komen komen lain, berterus terang dkt bf, isteri bf, serta keluarga sendiri. Minta ampun, dan klu boleh bernikah dgn bf terus. Kalau sy di tempat cik, 5 tahun hidup jd perempuan simpanan mmg tau bf takde niat nk kawin pun. Utk sedap sedap je. Apa apa pun, berani buat berani tanggung. Sebolehnya minta bf utk bertanggung jawab dgn apa yg dia dah buat. Jgn takut nk bgtau. Anak tu terjadi sbb ada benih dr dia jugak.