ada y mual2 tak ?

Hi assalamualaikum . ade tk mummy2 kat sini da 37mggu tp mual2 lepastu sakit kepala ? saya da brpe hari kepala denyut dea bkn main , pg2 rasa mual kdg mlm sblom makan ubt pun cmtu jgk . #ingintahu #firstbaby

1 Balas

saya pun sama mcm sis tapi apa yg saya buat ialah sye akn baring serta sapu minyak cap kapak..pagi @ malam sye rasa x selesa sya akan bz kan diri dengan kerja2 ringan..lagi satu sis kena makan mengikut waktu & bnyak kan makan makanan berkhasiat..yg penting sis kena kuat untuk baby..kita sama pregnant ank first..kite baby first ni kena bnyak aktif berjalan dlm rumah pun ok janji kite aktif..supaya pembukaan cm 2 cepat.. boleh saya tahu sis makan ubat yg klinik bg ke?