40w1D

Assalamualaikum , ade tak sama mcm saya dah 40week1day tpi belum ada tanda bersalin ? saya risau la 😌 #FirstBaby

7 Balas

sama, saya esok dah masuk 40week tapi masih belum ada tanda tanda bersalin hm😌 semoga allah permudahkan urusan mommy semua☺️

normal je . kawan saya 40w5d bru brsalin . btw jantina anak awak ape ? org ckp klu anak pompuan suka duk dlm prut tu yg lebh due😅😅

3y ago

due date saya bulan 3.. tp bsalin bulan 2.. ank prmpuan .. itu mitos je huhu

Saya bersalin anak 1st masa 40w3d. InsyaAllah semoga dipermudahkan urusan puan😊

Normal ni sis. Kalau doctor cakap baby masih selamat, don’t worry much

Sy 40w 2d,overdue 2 ari..xde apela sis

Saya masa ank first lebih hari jugak

👏🏻👏🏻👏🏻