Nervous

Assalamualaikum, ade ke sape2 due 10/7 kt sini.. Macam mna ye nk hilang nervous lahir anak first..??

37 Balas

Sy due 7.7..sy xrasa nerves tp excited nak jumpa baby ank kedua ni..semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin semua

4y ago

Tahniah sis. Sy due 10/7. Tp xkuar2 lg ni.. Risau tkot overdue nt kna induce

Due saya 17june. Anak first juge. Neves tapi berfikiran positif supaya dipermudahkan urusan bersalin nanti.

Sy 7.7...tkutnye xtau nk ckp ape...isau semua ade...semoga urusan kita semua d permudahkan

4y ago

InshaAllah ..sama2😊

Saya due 22/7..semoga dipermudahkn mommy2 yg bakal melahirkan..doakn saya juga😊

4y ago

sama due date kite. moga dipermudahkan. saya anak first, mommy mudaa😍👶

Sy 7/7..ank first jugak ade la jugak neves..tp sy x layan sngt neves tu 🤭

4y ago

Yeke..moga sama2 diberi kekuatan.

29/7 ank ke 2.. tkt jgk ... tp plih untk czer sbb nk slung czer

4y ago

Alamak.. Suami nk beranak normal.. Mmg boleh pilih ke normal n czer

Saya 12/7..nervous jgk takut pkp belum habis suami xleh masuk

4y ago

Tulah. Asalnya suami nk masuk bg semangat n teman. Tp bila pkp lg nervous sb xde sape2 pn fmly boleh duk dekat..

fikir balik mcm mne tak sabar nye kita nk baby awl2 dlu..🤭

4y ago

Hehe. Nice idea. Thanks sis

Waalaikumussalam. Selalu berzikir, selawat, dan istighfar sis

4y ago

InsyaAllah..tq byk2. Moga Allah bg kekuatan..

Walaikumsalam.. Banyakkan berdoa sis..solat jgn tinggal..

4y ago

Hehe. InsyaAllah sis. Trima kasih..💕