Firstbaby

Assalamualaikum , adaa tak sesiapaa macam sayaa baru baru pregnant macam tkde rasaa pape kat perut ni ??

29 Balas

Saya bru nk ada cahaya mata. Ank pertama. Skrg saya 6 bulan dah sekrg dpt rasa geli2, gerak2 dan yang lean2 . Tpi 5 buln pun ada dah baby gerak2 tuh.... Insyallah nty ada lh rasa2 geli tuh. Sabaq taw

klu awal lagi pregnancy nya nak expect rasa apa sis ? janin pun masih baru nk membentuk tunggu la dh besar sikit nanti dlm apps ni ada tentang perkembangan baby every weeks rajinkan baca ya

Saya dah 3 bulan. Tapi perut kecik je. Ada yang kata sbb badan saya kecik. Mungkin 6 bulan baru nampak besar. Sekarang semua benda saya buat. Tapi tak angkat berat lah. Berhati hati juga

Saya dah 4bulan, siap pusing satu mall berjam jam nak beli baju pregnant. Tapi tengok cermin, betul ke aku pregnant? Haha. Pastu pegi wedding, orng tegur keciknya perut. Hmmm

Yaa sma.. lgi2 baby bump sy start besar mse sy msk 28week.. rse ringn je bdn mcm org xprgnnt..tp skrg bru trse yg diri ni prgnnt😂 dpt rse ni pon dh 31week😅

Bru lgi mmg xrse pape sis....sabar....nti smpi msa geli2...pstu nti perut senget ctu cni bl dia grak...i feel this moment now sis.. dah 30w.....

Baru lagi..baby pun besar biji sawi je nak rasa ape...hehe..nnti dia dah besar nk tido pun susah..sabar sis..😁

Semua orang macam tu sis. Baby bukannya mendadak terus besar 😅 4 bulan macam tu baru rasa perut membesar

Sy 4 bulan lebih.. dh xboleh nk tido meniarap.. perut rse keras sbb ade baby.. 😅

Baru baru mmg x rasa sis mcm sy dah masuk 4 bulan br rasa mengah lain mcm 😁