Bengkak buasir

Assalamualaikum , ada tak ibu2 yg pernah kena bengkak buasir luar time mengandung . Blh share pengalaman tak ? Makan apa utk kecutkan buasir tu . Saya dh jmpa doc , dia bagi ubat sapu . Mgkin ada cara lain utk kecutkan buasir tu . Sakit sangat nk brjalan xblh . Baring dgn duduk pon sakit .#firstbaby

2 Balas

sy pon maseh sis, skrg anak kdua... sy cuma pkai krim n mkn ubat yg dsrankan oleh farmasi... ketulanny mseh ad dalam dan lua... tp misi kata lpas bsalin akn mgecut n kmbali normal