Bengkak buasir

Assalamualaikum , ada tak ibu2 yg pernah kena bengkak buasir luar time mengandung . Blh share pengalaman tak ? Makan apa utk kecutkan buasir tu . Saya dh jmpa doc , dia bagi ubat sapu . Mgkin ada cara lain utk kecutkan buasir tu . Sakit sangat nk brjalan xblh . Baring dgn duduk pon sakit .#firstbaby

2 Balas

Saya terkena haritu masa 16w..Saya cuma makan ubat untuk lembutkan najis n sapu gel untuk kecutkan buasir tuu..Memang ambik masa lama untuk kecut,sebab macam isi daging terkeluar even da tolak masuk tapi alhamdulillah sekarang da xad..Sis bolee cuba ye,pergi klinik mintak nurse ubat sapu jenis gel tuu..

2y ago

nie @Aesya