Hujung jari gelap

Assalamualaikum hi.. ada ke parents dalam ni anaknya hujung jari gelap mcm ank sy? Baby now dah 1bulan 8 hari. Kenapa ye jadi mcm ni, boleh hilang ke? Anak sy sihat xdak masalah apa2..cuma risau juga. Preggy dlu 28weeks dpt tahu sy positif Gbs, leps bersalin anak kena tahan wad seminggu untuk on antibiotik. Gelap hujung jari baby tu sb sy +ve gbs ke dlu atau kenapa? #pleasehelp

Hujung jari gelap
10 Balas

sama la dengn bby sy ..2buln 20 hari.. normal je tu sis.. mungkin tu sbb bby ikut kulit ibu & ayh dia..ats pengalaman sy bby mcm tu sbb sy ibu hitam manis gitu..ayah dia cerah kulit..🤭

3y ago

Ha ye sis.. sy baru tahu🙈alhamdulillah xda apa2 baby pun sihat sgt2 skg ni

baby sy pun sama..muncul usia 1 bulan..now dh 2 bulan..still ada lg...anak2 sblm ni xde pun..smpai ke besar ke gelap tu nnti?

anak saya kulit putih merah tapi jari dia hujung wrna cmtu jgk..maybe nrmal kot..

3y ago

baby sy pun mcm tu juga

sama dengan baby saya.lagi gelap dari tu.tapi sekarang 1 tahun lebih xde dah,

3y ago

ank puan kulit gelap atau cerah ye yg jadi gelap di hujung jarinya?

Sama cm ada saya sis..rasa xde masalah ape tu..ikut kulit parents mungkin

3y ago

Iye sis..normal rupanya.. ada jenis2 jugak rupanya hujung jari ni😂🙈 sy je yg xtahu..alhamdulillah baby sihat

Rasanya bkn baby je dewasa pun sma jari hjung gelap😂

3y ago

Heheh yeke sis.. sy first time tengok hujung jari gelap camni.. cuak jugak awal2 ritu.. tq sis

normal sis...anak saye pun MCM tuu..ikut jari saye

3y ago

jari ank puan masih ada ke gelap tu? akn hilang x?

baby sy pon sama..sekarang dah 3 bulan..masih ada

3y ago

anak2 lain ada juga ke?

baby sy tak . tp sy sejak baby😂

3y ago

Hehehe normal rupanya ye.. sy first time tengok.. malunya 🙈

normal