8w journey

Assalamualaikum , ad x sesiapa mmy pernah mcm ni , masa scan 7w kantung kosong, then 8w scan ad janin tpi heartbeat takde , dr suggest buat tvs (scan bawah ) aatau repeat balik scan 2mggu lgi 🥹

8w journey
4 Balas

biasanya klau scan bwh, lg jelas & nmpak baby.sya bru scan bwh msa buat buku pink.sbb dr ats blm dpt tgok heartbeat bru 7 mgu🤭

Saye pon mcmtu..heartbeat tak dgr tapi scan nampak la jantung die kelip2 so dr ckp oke jer jantung die asalkan ade kelip2 tu

Mcm kes sya..apa2 buat tvs scan dlu…jgn negative dulu k

insyaAllah doa baik2