Minyak telon

Assalamualaikm mommy2 smua... Nk tnya lah... Ade x ank mommy pkai 'bebiku mnyak telon' ank buang air bsar jer... Mmg cmtu ke atau sebab dia kalah mnyk tu ek?? Pls...mohon jwapan... ?(ank3bln)

1 Balas

Rs klu ank mmbuang tu prkara normal tu sis . 😅Jnji perut ank ok..xkembung x keras..sntiasa mmbuang dan kentut.. alhamdulillah means usus ank tu sht..cpt pemprosesannya.. rsnye minyak tu xslh pape rsnye..😅✌unless ank kne cirit birit truk..tu ye sis kne refer pd doc pakar..jgn d bia2kan

4y ago

Sm2 😉