Lewat datang bulan (11 Hari)

Hi assalamuaikum mommies &bakal mommies..Saya dah lewat datang bulan 11 Hari tapi bila check upt negative..Perut kadang2 Rasa cramps, breast pun sensitive bila sentuh tapi xteruk lagi..btw period Saya irregular tapi Saya xpernah lewat dtg bulan macamnni..selalu awal dlm 26 ke atas.. So Harini dah CD38 and CD31 ada keluar mcm lendir putih jernih..ke Saya lewat ovulate? #advicepls #ingintahu

Lewat datang bulan (11 Hari)
1 Balas

Saya pernah 3 bulan x period. Then tbe2 ada darah skit2 ingt spotting tp x. Lama jgak la then kluar period mcm biasa

3y ago

Yes..thats why..lpas tu ok then thun ni jd blik..bulan 1 jer period.pastu smpi skrg x period lgi 😩