Kulit kering

Assalamuaikum hyeee selamat pg.. Sy ada baby baru 2bulan stgh. Tp kulit die sgt kering sampai kemerah merahan. Adakah normal atau x ye? Ke ada sabun atau losyen nk bg kurg kering.. Mohon bantuan ibu ibu ye. T. Kasih

1 Balas

biasa kalau kering, ade yg sapu lotion, ade yg sapu baby oil.. kne tgk bby.. kadang ade yg tu, buat lagi terok.. better bwak klinik la.. dkter bgi cream yg ssuai.. mybe bby panas kot tu merah2..