GDM ON INSULIN

Assalam..sy nk tnya, sy dh 24weeks gdm on insulin. Semalam kna check mata di kk.. lpas tu kk mnta p kk besar utk check lebih detail & titik ubat dlm mata. Sy bt bsp bcaan dlm 5.2,5.6 xpernah smpai 10 keatas. Masalahnya mata sy ok ja, bt apa nk kna titik ubat. Titik ubt plak nti xleh drive balik sb urat saraf mata akan kmbang. Ada sapa2 pengalaman mcm ni x? Mohon pendapat.

1 Balas

Maaf sis, takde experience gdm on pregnancy setakat ni. Mungkin Ibu2 lain boleh share experience