tendangan baby

Assalam..slmt pgi..dri smlm lgi sy xrasa tendangan bby..sy skrg 22w...ptutkh sy prgi hospital je ? Ke normal...

24 Balas

Ade puasa ke? Cube makan benda manis atau main torchlight kt perut...sy skrg 23weeks second bby ..aktif sgt....smpai ngilu"...haritu puasa perut rasa tegang n bby xgerak,,cepat" brbuka padahal bru pukul 10pgi.lps minum n mkn elok bby gerak balik tpi still slow ..besok nye xbrani puasa dah...kli seharian lgsg xrasa gerakan pegi hospital sis...sbb biase bby gerak n aktif lepastu tiba" xgerak tu xnormal sis...