upt

Assalam..nk tnya mumy smua nmpk upt ni positif ke x? Last period 20april. Kemarin ptg ade skit spotting lendir coklat cmtu. Harap ade gud news hujung2 ramadhan ni. #Ttc 8months

upt
9 Balas

Sama juga sis ttc 8months..... Last period pun sama juga 20/04/20 ovulate 12/05/20 smpai skrg upt line samar xpi ada bleeding 29/05 Dr. Bagi ubat kuatkan rahim lepas tu 30/05 dah xde bleeding... Bleeding pun tak kena kat pad ... Dah scan juga 29/05/20 Dktr ckp blm nampak kantung... Period saya selalu 1-4 hari

Saya nak tanya saya sebulan dua kali perit tu mcm mne ye lgi pun bulan ni belum perit lgi

Tarikh kt positif hmpir sma sis... try guna upt lain plak.. insyaAllah.. postif la tu😄

Try upt lain pulak ye sis. Upt jenis ni banyak kes false positive

InshaaAllah positif. Sama mcm sy. Lama2 line pekat. Tahniah sis

Saya mcm ni sis , cuba pakai upt lain . Atau tggu next week

sis dh repeat test upt ke..mesti terang dh kn...tahniah..🤗

4y ago

Dh period lpas 2 3ari post ni..tp alhmdulilah cycle bru ni sy dh positif hamil. Sy doakn mana yg blm hamil smoga smuanya dpt merasa jd ibu🤲

InshaAllah positif..tahniah sis

Insha Allah, taniah.