7bln,sakit bahagian ari²

Assalam...nk tanya normal ka 7bln kadang² kita rasa sakit² bhgian bawa perut dekat ari² tu,kadang dh bediri trpksa dduk balik,xble nk luruskan badan terus?? Kadang dekat celah peha rasa nyilu...#ingintahu #firstbaby #firstmom #seriusnanya

2 Balas

Waalaikummussalam.. hi mommy to be. Normal aje tu. Baby makin besarkan. Baby bambam ni.🤭 bila baby makin membesar memg kadang2 tu pergerakan kita nak duduk bangun tu kena buat perlahan2. Kalau ada sakit tu try bedrest kejap bg lega dan minum cukup air kosong.🥰

2y ago

alhmdllh if normal...tq sis☺️

Wsalam, normal. Bby dh mula ke bawah. Kena slow2 bngun/bgerak.

2y ago

owh maksudnya baby dh mula nk turun ke bawah lh...tulh jln pun trpksa slow²...