susu dutch lady

Assalam..nak tanya, susu dutch lady yg kotak tu elok tak untuk orang mengandung?

43 Balas

sy start preggy untill now 8 month minum full cream dutch lady.. bagusss sbb kandungan gulaa xde

Wslm sis.. ok je boleh minum sis.. ramai yg sarankan low fat tapi yg lain pun xda masalah 😊

Klo sy x ley,cirit n sakit prutr je klo minum,skrg minum susu lazz ok x sakit prut

sy minum low fat hl warna merah..kadang dutch lady juga..yg low fat

Susu dutch lady low fat tu mmg ada yg kotak ja ka? Yg bancuh sendiri ada tak?

5y ago

Yg kotak je rsenya ada...yg tpung xde... Lgpon yg tpung tu gula tnggi

sy amalkan tu la skrg, mnum air gula x sngkut

sy minum dutch lady tu jugak. tp yg low fat.

Sy minum hari2 time first pregnancy dlu

Sy klau minum dutch lady jadi cirit..

Saya pon..pg 1 kotak..mlm 1kotak