Haid Selepas Positif Pregnant

Assalammualaikum..sy ada pergi hospital check urin...doktor sahkan positif..tp kantung masih xnmpak sbb awl lg..sy warded sbb tkot kehamilan luar rahim..Alhamdulillah 48jam buat ujian darah tiada sebarang masalah..lepas sy balik rumah datang haid pula..mcm mana ya..?..pengalaman pertama..

2 Balas

Bukan dtg haid tue..bleh jd darah normal @ tanda keguguran...kena lbh jag2..

4y ago

tapi mmg rasa darah haid...perut pn sakit mcm sengugut.. doc suruh tggu sebulan lg utk next upt

Better pegi hospital...

4y ago

In Shaa Allah..moga baik2 .. makasih...😊