Gegata/Allergic

Assalammualaikum.. sy skrg hamil 24 week.. semalam & harini terkena GEGATA/ Allergic.. tapi sy xde ke klinik .. ada x tips / cara utk redakan rasa gatal gatal ni? Risau effect kat baby x???????#ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Balas

pergi farmasi minta ubat kalau dah tak tahan sangat. saya dua² anak memang naik gegatal. yang kedua makin teruk. another tips lagi, mandi dengan air sejuk jangan air panas, sentiasa lap di kawasan gatal jangan biar lembab dan pakai losyen.