Adakah saya hamil

Assalammualaikum.. Sy nak tanya dekat kakak² semua.. Kalau mcm nie adakah sy pregnant..? Sy cek nie masa 17 may.. Harap ad yg sudi jawab? #ingintahu #SeriusTanya

Adakah saya hamil
9 Balas

upt yg atas tu beli kat tiktok shop..aritu sy beli 5 sb nk test..period xdtg jd sy test..naik samar jd sy rsa mgkn sb murah kot jadi dia xterang mana..dilema sy dua tiga hari fikir mengandung ke x ..haha..pastu sy bli farmasi punya mengandung..dia murah tapi okeyy je..berfungsi elok cuma mmg dia samar...

3w ago

haa btol beli kt tt 😅 minggu dpan sy cek lg..

waalaikumussalam..deley piried dh brpa hari sis...boleh repeat buat upt lg 2minggu..sy deley 4hari..guna clear blue naik pregnant 2-3weeks..malam tu beli lg test kit kt Guardian..yg 6ringgit punya tu..naik double Line jugak..esok tu beli pulak kt eco..naik terang 2 Line...mby sis baru lg kot...jaga pemakanan jangan lasak²..jaga emosi k

3w ago

dah 4 hari dr due period.. minggu depan sy beli upt baru cek

memang samar2 sikit awak tapi insyaAllah pregnant sebab saya pregnant..nnti lama sikit dia baru terang kalau baru2 mmg samar2..saya beli byk yg ni sbb murah..check masa 4 hari lewat 7 hari lewat lepastuh terus g swasta scan tgk masa 8 minggu..

upt pink tu mmg result double line dia akan samar² je walau mmg sah pregnant. sy cerita dari pengalaman sendiri. hihi. nnt try test lg guna upt lain pulak 😊

sama la sis..samar2..saya cek 8/5 hari tu..nanti nak cek lagi 8/6..skrng nih terasa betul sensitive thdp bau,cept penat,selera makan pun kurang..

Samar2 sis. Dah try yg ni cuba beli clearblue atau pergi kk utk conformation☺️

3w ago

baik nnti sy cuba

2 minggu lagi test semula , jgn lasak2 mkn kena jaga

3w ago

baik 🥰

cuba test lg 2 hari ye...

3w ago

Baik trima kasih 🥰