Kandungan 5 minggu tapi saiz kantung kecil seperti 4 minggu

Assalammualaikum.. sy baru pregnant 5 minggu.. semalam baru pergi scan dr ckp saiz kantung kecil lagi mcm saiz 4 minggu.. sebelum tu ad spotting sikit.. dr refer hospital,dkt hospital dieorang ckp masih naru lg and sebab tu kecik,spotting tu mungkin darah implantation,lg 3 minggu dieorang suruh bukak buku pink.. normal ke.. 1st baby,ttc 2 years

1 Balas

nrmal sis..8w ke ats bru npk sume dan doc scan ikut saiz bby

3y ago

sme dpmdhkan..aminn