Anak Kulit Kering

Assalammualaikum Semua..Nak Tanya Anak Saya Kulit Kering ...Doktor Suggest Lotion Ceradan Advance Tapi Tula Mahal Sangat Rm145 Tak Mampu Rasanyer..Ada Tak Cadangan Lotion Yg Elok Untuk Lembabkan Kulit Baby 5 Bulan

5 Balas

Hritu ank sye kne gatal2 mcm eczema tu dan doktor swasta suggest sye pkikn ank vaseline utk baby tu elak kulit kering...so far sye guna dlm seminggu dh kurang kulit kering tu gatal2 tu pun hilang...sye bli ikut kemampuan sye nk bli yg hok mahal2 tu tk mampu

1y ago

ye la blh Tunjuk gambar mcm mn

boleh try lotion cetaphil.. baby lotion j&j jnji lotion blh sapu dkt kulit bby dan lembapkan kulit bby supaya tak kering..QV pun ok .. mg dpmudahkan segalanya .aamiin

1y ago

ok yg MN satu Sis Ada pic tk

Ank sy nurse ajar letak lotion je alhamdulillah ok plk,sy guna lotion anakku

pakai ni InshaaAllah 2 3hari elok, ank sy ruam susu pun sehari elok dh

1y ago

Betulll anak sy pun pakai ni je, dari lahir sampai dia 3 buln lebih tk yakin nk sapu, mmg naik ruam teruk smpai baby duk garu ii. Sekali sapu lotion ni, baru 2x sapu, magiccc, hilanggg terus yg teruk tuu 😂

I pakaikan anak i bzu bzu cooling lotion and bio oil.