Anak tidur lasak

Assalammualaikum semua & selamat ptg.. Saye nk tanye lh.. Normal ke budak 1 tahun 3 bulan tidur nye lasak sangat? tidur nye tk 1 tempat msti beralih alih..anak saye pernah sebelom ni jatuh katil mase umur nye 6 bulan & 8 bulan.. Sbb tidur nye lasak😅sekarang dia tidur dlm katil sendiri..ade tk yg anak dia tidur lasak jugak sampai umur berape ye dia akan tidur lasak? #1stimemom #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Anak saya pun pnh jatuh katil umur 3 bulan sbb dh pndai berpusing2. Lasak tu jgn ckp. Mmg lasak. Anak dh 1 thn 5 bulan lasak jgn ckp. Smpy tdg2 bdn. Tdo tu bgn hempap kita. Hahha