Scan tak nampak

Assalammualaikum semua saya nak tanya normal ke scan tak nampak sebab saya dah kali 2 repeat scan tapi still tak nampak kantung atau baby. Jadi doktor rujuk saya ke pakar o&g minta diorang scan melalui bawah. Saya dah risau sangat sebab saya tak ada turun darah atau gugur tapi pelik kenapa tak nampak. Kalau ikut kan sekarang saya dah 14minggu 6 hari

2 Balas

pelik juga tu.. sy pun dah 14 weeks, last scan 2 minggu lalu, dah nmpk kaki baby tendang2 dalam perut