Bleeding 5weeks pregnant

Assalammualaikum semua.. ni kandungan ketiga(5weeks) selepas 2kali keguguran.. harini tiba2 ada darah pada pantyliner.. then pergi klinik doc scan kata kantung still ada dan dah ada “dot” baby.. doc bagi ubat tuk kuat kan rahim.. normal ke bleeding waktu awal pregnant?#pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Tak normal sis. Keluar darah mungkin tanda awal keguguran. Semoga ada rezeki sis untuk kandungan kali ini ye 😀