Breast da tak sakit

Assalammualaikum semua, nak tanya normal ke bila da 9 weeks breast da tak sakit macam mula2 pregnant dulu ? Plus da tak besar macam mula2 tahu pregnant hari tu.. So far saya memang takde apa2 bleeding. Tapi alahan tu masih ade muntah, pening, loya, tak larat nak bagun tu masih ade. Cuma rasa pelik sbb breast da tak sakit. Normal ke ? Saya risau laaa… #firstbaby #firstmom

2 Balas

Normal je. Untuk loya awak,, boleh cari ubat VELOXIN di farmasi. Ubat bantu untuk rawat pening, mual, loya dan muntah. Inshaallah membantu. Dapatlah makan untuk bantu tumbesaran baby. Sy awal pregnant haritu pun makan ubat ni. Cubalah cari ya. #5monthpreggy now

Mcm saya dada kurang sensitif berbanding awal kehamilan

2y ago

Gitu.. enjoy your pregnancy journey ya! 🥰