Nama anak lelaki

Assalammualaikum semua, boleh kongsikan idea utk letak nama anak lelaki bermula huruf A dan N?

14 Balas

ahmad nadim adam naim ahmad nazri abraham naim azham nazri azhar nazim amirul nuqman adam nuqman azhar nuqman ahmad nuqman aliff nazri aliff naim aliff nazim aliff naufal

Aakif naail -beriktikaf yg suka memberi penyelesaian masalah Afeef nadhif - punya harga diri bersih Aidan nadhir - pemuda yg bersemangat indah dan elok

Aisy Nubhan Amir Nazran Adam Nazmi Aidan Nabil

Aiman nashar Ahmad nabil Amirul naim

Ahmad Naqib

aizat naufal

Aneef nazhan

Areef Nuqman

Aisy Naufal

Adam naufal