Echogenic Focus

Assalammualaikum . Saya baru lepas buat details scan . Time scan tu, dekat bahagian jantung tu ada nampak ketulan atau dipanggil ‘echogenic focus’ . Ada tak ibu ibu yang ada pengalaman pasal ni ?? Saya 19 weeks . Mohon share pengalaman dengan sy . Jujur saya risau sangat 😔

4 Balas

saya ada problem yg sama, baru check 22 weeks. Boleh share pengalaman tak? saya risauu 🥺

Salam mommy boleh share kan perkembangan anak skrang?

Maaf nk tanya mcm mana ya keadaan bayi puan

1y ago

Assalamualaikum, hai mommy saya dah selamat melahirkan puteri saya. Dr ada detect baby saya ada masalah yg sama waktu 26 weeks masa buat detail scan. Tapi dr ada ckp yg semakin besar baby dia akan tutup sendiri.. inshaallah Lahir tak ada lobang tu. Alhamdulillah baby saya dah lahir dan alhamdulillah tak ada masalah. Skrg baby dah 7 bln😊 Pn jgn risau yaa bykkan berdoa. Doa ibu tu mujarab. Inshaallah semua nya baik2 jer utk puan

Doktor ckp pe ms scn tu