najis colour mcm lumpur

Assalammualaikum, normal tk colour najis bayi mcmni? Sebelom ni colour kuning , dah seminggu najis dia mcm ni. Pada mommy2 yg alahan jangan tngok ye dan pada yang baru makan. Maaf gambar ni agak kotor sedikit. Maaf ye

najis colour mcm lumpur
2 Balas

My baby penah berak camni...risau dgn Wana hijau tua... penyelesaian Saya tukar fm lain... Alhamdullilah now ok Wana nya & tiap Ari membuang

Boleh tngok kat sini..tpi lbih baik sist brtnya dgn doc trus

4y ago

Tngok kat dlm gmbar mcm colour yg keras