Check upt sebelum period

Assalammualaikum. Nak tanya kalau mcm ni positive ke ye ? Check sehari sebelum tarikh sepatutnya period. Check sebab takingintahu sedap badan.#firstbaby #ingintahu

Check upt sebelum period
14 Balas

in Shaa Allah positive. Sy check 3 hari before period sebab badan asyik suam2 panas alhamdulillah naik 2 line.

InshaAllah positif.. saya pon check 5hari sebelum period naik mcm tu.. guna yg digital Alhamdulillah..

mcm preggy ni, awal2, chek lg minggu dpn pasti lebih terang lagi garis ke-2..😁😊😁😊😁😊

saya test 3 hari sbelum period naik samar samar mcm ni lah. skrg baby dh 14 weeks🥰

Sye haritu check mcm ni juga sbb badan jadi malas sgt2 check2 pregnant

Assalamualaikum semua.. Nk tye kalo yg ni kira +ve ke? Dh delay 7hari

in shaa allah. .positive nie sis.sis trus kn chek upt okey.😘

Ye InsyaAllah positif tu jaga elok2 nnti seminggu test lagi

Alhamdulillah. Tahniah puan. Jaga makan, jaga kesihatan.

insyaallah positif.. check lagi minggu depan..