Ibu Susuan

Assalammualaikum ? Nak tanya and cari anak susuan perempuan.. Nak share rezeki susu ibu (EBM) dgn anak saya.. Kalau boleh nak cari yg di area Ampang, senang nak bagi EBM. Stock EBM dalam deep freezer dah penuh untuk (bulan May). Kalau Ada mommy yg perlu kan boleh bgtau.. Tq

Ibu Susuan
15 Balas

Saya cadang puan dah minta izin suami untuk share susu? Sebab susu badan kalau ikut hukum fiqh mazhab Imam Syafi’e, adalah hak suami. So kena minta izin dia dulu. Kalau dia bagi, boleh proceed. And kena tulis lah siapa yang akan terima susu tu nanti takut berlaku kekeliruan. Bila anak susuan tu dah minum susu kita kenyang 5 kali, tarafnya seperti anak sendiri. Maka aurat dengan dia dengan anak lelaki puan tak ada. Untuk pencerahan, puan boleh tanyakan pada guru guru agama 😊

banyaknya rezeki.. syukurrr sgt2 kalau sy dapat simpan stock susu banyak ni lepas besalin nnti. jimat tak payah beli susu formula.. Amen.. Amen semoga sy d permudahkan. Amen

banyaknya susu. boleh bagi ransangan dekat sy ni sbb sy pun tengah buat stock susu EBM. harap dapat simpan stock macam sis jugak.

Ha'a kak nk tny, bekas simpan susu tu akk basuh dulu tak ye seblm simpan susu dlm tu? Sebb sy baru nk try...dh beli blm gune

4y ago

ooo hihi....sorry xtau sebb 1st baby? huhu...ok² tq tlg balas

Assalamualaikum.. kak ada mkn supplement apa2 x..sy sehari nk penuh 1 plastik pun pyh

3y ago

Terima kasih ye...saya akan cuba ☺️☺️

Waalaikumsalam sis..Ada petua Takk Susu bnyakk mcam tuu..boleh share Takk..

Wslm. Wah meriahnya susu ibu. Moga sis dmurhkn rezeki sudi bekongsi.

Kak.. Apa rahsia susu bnyk melimpah😂

akk? bole cntact sy tak?? 01110918127

Btl² meriah susu ni.....huhuhu....