memcari IBU SUSUAN

Mencari IBU susuan Assalamualaikum. Dengan rendah hati saya Hartini ingin mencari ibu susuan yg sudi berikan susu badannya kpd ank kembar saya. Untuk pengetahuan, saya masih menyusukan anak2 kembar saya tetapi saya sering mengalami masalah kesihatan sehingga menjejaskan pengeluaran susu badan. Anak kembar perempuan saya hanya menerima susu badan yang diperah (minum pakai botol). Jadi bakal ibu susuan nanti cuma perlu bekalkan susu badan yang diperah sahaja (EBM). Dengan rendah hati sekali lagi saya mohon siapa2 yang sudi menjadi ibu susuan kepada anak saya boleh hubungi saya di no. 0126106150 (tini). Ps: memerlukan ibu susu area paka/dungun/kuala terengganu/rawang atau area berdekatan

1 Balas

Waalaikumsalam...dah try post dekat group Malaysia Breastfeeding Support Group @ Happy Breastfeeding Malaysia? Kadang ada org cari anak susuan... Semoga dpt mmbantu 😘