Pakaian Mengandung

Assalammualaikum n salam sejahtera semua.. Sy nk survey kt mana ada jual seluar n baju mengandung yg affordable n selesa..area kl sel n nilai.. Sy survey online semua mahal2 n x sure jgk klau muat.. Sbb sy kategori plus size.. So sebelum sy beli better sy tnya sini dulu..tq

3 Balas

Pling senang sis beli jer kain pasang lps tu minta kedai jahitkn.. Kompom muat, sy pun ada beli jg baju preggy tp slalu x menepati saiz, kalo ada pun blh pkai kjap jer sbb perut makin bsar😀

5y ago

Dlam shopee pun bnyak

Klu sy beli kain trus minta tlg ipar jahitkan😄sbb ipar tukang jahit...lg selesa dan ctk kna jahit

Beli kain suh org jahit lg bgus selesa pun slesa harga pun x byk beza