maggie kari

Assalammualaikum mummy²..tetiba plak tekak ni nk makan Maggie kari time hujan² ni kan..bole tk ye?? #baby7w2d

36 Balas

Boleh tapi air rebusan pertama tu buang then gantikan dgn air yg baru. Makan untuk hilangkan ngidam je 😋

Blh tp jgn melantak sudah & jgn selalu.. campur sayur, telur, daging ayam bagi nutrient sikit masuk perut.

5y ago

a'ah boleh jugak, lagi bagus.

sy trgin nk makan meggi kari tp xberani tkt sbb sy google meggi xbagus awal kandungan..

5y ago

suami xbg mkn so kna dgar la 😅

boleh jer.. tapi jgn selalu lah awak makan meggi.. tak elok untuk baby dalam tu..

Blh sis . Tp jgn byk sgt. Tmbh2 perencah tu byk MSG. Mkn sekadar lps ngidam je

boleh je takde yg tak boleh. Nanti dh pantang baru lah semua bnda tak boleh

saya sarankan jgn mkn maggi sb berisiko baby terkena kuning bila lahir nti

Hihihi....sy powm mkn jgok.... Alhamdulillah ok je...tpi jgn terlalu kerap

bleh je tp jgn mkn slalu..sy kdg dlm smnggu ad mkn skli..trase sngt

Waalaikumsalam. Makan jeeee. Tp jgn la trus mkn lime bungkus 😂