Tidak minum susu

Assalammualaikum mummy, sya nak tnya ada tak cara lain utk selain minum susu? Sbb sya tak suka nak mnum susu ,asal mnum akan muntah/mual. Apa risiko bila tak mnum susu kpd kandugan 15mnggu ne#ingintahu #seriusnanya #firstmom #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

5 Balas

sya dri anak 1st smpai la prggy baby ke 3 nih, sya x penah minum susu. sbb mmg xleh masuk xleh nak telan susu. sya minum Milo,kdg2 ada minum teh ais.tpi jangan amalkan ye sis. minum boleh tpi berpada2🤭sya byk minum jus buah.