MINYAK JAGUNG BOLE GUNA UNTUK GORENG TAK UNTUK BABY 7 BULAN,DAN LEMON BOLEH KE BABY MAKAN.

Assalammualaikum mummies maaf lari topik,saya dah pening search dalam semua platform,saya nak tanya bole ke baby 7 month makan lemon,saya ada terbaca yang cfs tu letak lemon,jadi saya letak 1 hirisan tak banyak cuma saya risau baby ada pape tak yea. Lagisatu untuk goreng minyak jagung sesuai tak ya untuk baby. Terima kasih semua

2 Balas

Lemon boleh. Minyak jagung tak sesuai untuk menggoreng. Saya tak ingat dimana saya pernah baca berkenaan ni. Awak guna minyak biasa pun boleh.