Makanan terbaik untuk baby 7 bulan

Assalammualaikum & Morning, hi Mommies out there, makanan apa yg terbaik utk tumbuhsaran baby 7 bulan ya? Dan makanan yang bagus untuk ketinggian baby? Thank you Mommies 😊

3 Balas

boleh start bg pasta, mee, bihun utk ank. Boleh start tumis n tumis mknn dia. Make sure setial mknn lengkap karbo, protein n fibre. Sis pernah dgr psl Eatalian Express pasta? Produk pasta Eatalian Express ni 100% natural ingridients. Diperbuat drpd 10 jenis sayuran. Ank sy pn mkn ni je bila dia start tolak nasi. Sbb nk tumbuh gigi, dia dh xsuka mknn yg kembut n dia dh xnk di suap. Kalau berminat, boleh contact sy.

kelebihan EE pasta.

sy up kn