Minum milo

Assalammualaikum momy2 kt sni ade tak minum milo rasa mcm x selesa .. sy klau mnum milo mesti rasa tak selesa takut risau kt baby je ,kandungan skg 9w6d .. share2 dlu pendapat mamy2 #pleasehelp

2 Balas

Saya kurang minum susu, sebab tak suka. Saya akan campur dengan koko crunch untuk minum. Saya akan bertenaga kalau minum milo kotak. Sis boleh try susu fernleaf bancuh fullcream @ susu kambing

2y ago

Untung sis boleh minum milo kotak .. klau sy mcm xde rasa kt tekak mcm lemas je😅 nnte sy cuba mnum susu yg sis Mksd kn tu🥰