Minum milo

Assalammualaikum momy2 kt sni ade tak minum milo rasa mcm x selesa .. sy klau mnum milo mesti rasa tak selesa takut risau kt baby je ,kandungan skg 9w6d .. share2 dlu pendapat mamy2 #pleasehelp

2 Balas

I bila minum milo rasa x selesa kat tekak masa pregnant or after pregnant sometimes ada sesetengah ibu yg x boleh minum milo or even susu pun x boleh telan. Normal ya semua ni maybe ibu is going through alahan. Kalau rasa x selesa kat tekak and perut semacam, stop minum. Cuba minum Nestum or oats instead ya.

2y ago

Ok sis Tq 🥰

Saya kurang minum susu, sebab tak suka. Saya akan campur dengan koko crunch untuk minum. Saya akan bertenaga kalau minum milo kotak. Sis boleh try susu fernleaf bancuh fullcream @ susu kambing

2y ago

Untung sis boleh minum milo kotak .. klau sy mcm xde rasa kt tekak mcm lemas je😅 nnte sy cuba mnum susu yg sis Mksd kn tu🥰