minta pendapat mommy semua

Assalammualaikum mommy2 semua nk tanye set berpantang apa yang Bagus? Sye tak ada pengalaman ni first time. #firstbaby

1 Balas

Haritu sy tgk dkt ig kata set berpantang kluaran amway..ms sy dlu guna mustika ratu... Yg tu kena bncuh sndri tuk pilis n etc.. klu nk segera better beli sari ayu xslh sy..adik ipa sy guna yg tu... Yg mcm.amway tu ada tuk buang angin..tgk review rmai guna ok..sis leh try tu jika mmpu n ada dlm lingkungan budget sis..tuk post natal set tropikal