Subchorionic hematoma

Hi assalammualaikum mommies2 ,nk tanya sapa ade experience pregnant and ade subchorionic hematoma tak?sy 13 minggu baru keluar ward sbb ade subchorionic hematoma l,dah detect masa scan 7 minggu size 2.4cm tapi now da mengecil,cuma i was worried since doct ckp still ade risk of miscarriage.sy tgh berpositive n berdoa spye my baby is kuat to fight with that hematoma.doct bagi kuat rahim.but it's not help 100%.if ade mommies2 ade experience can share some experience and semangat dgn sy tak💪

2 Balas

sama, now Saya 10weeks kena refer hospital sbb sch, Saya takot Ada effect apa2 dkt baby sbb pernah Baca Ada orang Sampai kena terminate pregnancy 😭😭 ya Allah semoga sihat Sentiasa kandungan kita

3mo ago

inshaAllah doa ye hopefully baby kite kuat,sy baru lps warded 9 hari sbb bleeding.kite doa banyak2 ye.mcm sy da decide utk rest dari keje n have a bed rest ,sbb mmng risau asal keje je bleeding.

Saya pon ada sch ni . Mase week 13 saiz 3cm. Tp sy xde bleeding. 19/3 ni sy kene refer O&G . Awk ade bleeding x?

3mo ago

Hi awak. Harini sy jumpa pakar. Pakar x jumpa pon sch tu. Myb dh hilang sndiri. Sy harap awk pon sama ya hilang sendiri