set bersalin@berpantang

Assalammualaikum mommies ... Share produk set bersalin@berpantang yg mommies guna... Banyak sangat produk dijual di pasaran sampai tak tahu nak pilih mana satu.Terima kasih sudi share mommies...

2 Balas

ay nak ikhtiar guna women love mamadil lepas bersalin,sbb org kata bagus,dia fitkn dlman kita,rahim cpt kecut, kota oun makin berseri.skrg tgh prgnant sy duk mnum susu rizqi mamadil. kjp sy kongsi no saller yg sllu sy berurusan 0148109108

saya baru nak cuba NONA ROGUY... ramai guna yg tu,jd saya pun beli yg tu je la...