Confused🤔

Assalammualaikum momies2 sekaliann🤗 Di sini saya ingin brtnyaa dngan momies2 yg brpgalaman dri sayaa . Bulan lalu sya ada buatt prgnatt testt tpi result dia yg kluar hnya satu line shajaa . So bulan ni sya lewatt dtg haid sebulan lbih dh so saya cubaa testt lgi resultt yg keluar 2line tpi yg line ke2 tu samar2 jaa(SEPERTI DALAM GAMBAR) tak sperti yg d atas terangg . Adakah resultt tu positiv atau macam mna yaa ?? Mohon pcerahann dri momies2 yg lbh prgalaman dri saya trima kasihh semuanyaa😙😙#ingintahu #bantusharing #seriusnanya

Confused🤔
2 Balas

positif sis, tahniah, apapun jaga kesihatan jgn buat kerja berat2 sbb masih awal lg 🤗

3y ago

thnk you sis nasihat nyaa 😍 smogaa smuanya baik2 shajaa aminn .

positif

3y ago

thnk you sis shre info nyaa 😍 alhmdulilahhh ..