Puasa ketika hamil

Assalammualaikum, mcmana kita nk tahu waktu kita puasa bayi dlm kandungan kita baik2 je? Pregnant 7 bulan, baby rancak tendang dlm perut. Tu dia tgh okay ke? Atau tendang kelaparan ke? First time puasa ketika hamil.#seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

kalau cukup 10 gerakan maknanya ok je. pantau gerakan. gerakan tak sampai 10 atau tak rasa pape terus berbuka dan pergi check kalau masih kurang gerak lepas dah berbuka

2y ago

terima kasihhh 🥰

kalau ada tanda kurang pergerakan, tak rasa gerakan baby atau baby terlampau aktif tak normal