Pil turun darah

Assalammualaikum.. hy mommies.. saya dah lambat period 9hri.. tapi upt 1 line. 5x hri2 berlainan.. wktu pgi lepas bgn dri tdo kencing yang pertama . 5x juga test 1 line.. dktr suruh makan pil turun darah.. perlu ke saya makan pil turun darah?? #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Sy tak period sebulan baru makan pil turun darah. mungkin masalah hormon yg buat awk period lambat. kalau jawapan Sy, Sy akan tunggu dulu.

10mo ago

selalu tak pernah delay.. ni ttbe delay.. td g klnk dktr pn ckp x preggy.. n dktr bg ubat turun darah... tak tahu nak rasa apa.. btw thanks

Em kalau ada pun mgkin awal lg nk cek dan tk nampak. Cuba tggu lg 2 mnggu sis.