Hati saya sangt terpukul hari ni hari ke9 ank sya ditahan di hospital , hari hari sye tggu khabar

Assalammualaikum hai semua sye nk tnya , berkenaan dgn susu , bby sye dh sebulan 8 hri baby sye kuat mnyusu ,kemarin susu badan sye drop dn sye ambk altenatif bg susu tepung jenama dupro tpi skli bncuh 2 oz ,lps sye bg susu teung bby x berak , padahal sehari 4/5 kli menyusu sekli je sye bg susu tepung 4 kli lgi susu bdn tpi bby still x berak, sblm ni sye bg susu hdn tiap kali lps mnyusu bby mesti akn berakk

3 Balas

cuba try lactogen